Kategorier
Frisör

Frisör Uppsala – välj rätt salong 

Hur ska man egentligen hitta rätt frisör i Uppsala? Klart står att detta dels är en högst personlig process som bygger på att man vill hitta en frisör som kan förstå vilka visioner man har – och hur man, helt enkelt, vill se ut i håret. Det är ingen slump att många väljer samma frisör i Uppsala i flera år – man känner sig trygg, man känner sig väl omhändertagen och man bygger upp en relation med denna. 

För att detta ska kunna nås så måste man emellertid också först göra det uppenbara: hitta rätt frisör. Vilket är långt ifrån enkelt. Dels så finns det väldigt många salonger – och dels så finns det även vissa tydliga skillnader både vad gäller pris och kvalitet. 

Tips för att välja rätt frisör i Uppsala 

Ser man till en annan skillnad så handlar det faktiskt också om kön och hur en man kontra en kvinna ska söka. Många frisörer fokuserar nästan uteslutande på att klippa kvinnor och är betydligt bättre på detta – av den enkla anledningen att just kvinnor utgör lejonparten av klienterna man får. Som man kan man med fördel ofta söka sig till en barberare även för en klippning av håret – givet att man inte vill ha en speciell typ av frisör. Om så är fallet så bör man använda sig av samma tips som kvinnor – och dessa tips ser ut som följer: 

  • Research. Kolla upp frisersalonger online till en början. Vilka finns, hur mycket kostar det, finns det tider och hur ser det ut gällande exempelvis portfolion? 
  • Sociala medier. Exempelvis är Instagram som klippt och skuret för en frisör i Uppsala att använda som en del av marknadsföringen. Kolla upp om det finns ett konto – och se över hur frisören i fråga arbetar. Det är både ett roligt och effektivt sätt att säkerställa kvalitet. 
  • Tillgänglighet. Då det kommer till en frisör i Uppsala så gäller det lite motsatta än normalt. Finns det många tider så säger det en del om kvaliteten – finns det knappt några tider att boka så säger det en helt annan sak. Den senare är bättre: en populär frisör i Uppsala är populär av en anledning. Hon är förmodligen väldigt duktig inom sin gebit. Ibland är det bättre att vänta i några dagar på en tillgänglig tid än att chansa och boka exempelvis en drop-in-tid.